Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

Forever Business Owner Independent (FBO)
ID: 400 000 133 044
George&Cornelia MIHAI
Email: cotmro@yahoo.com

marți, 30 noiembrie 2010

MIRACOL ????

Nu se intimpla des ca oamenii de stiinta sa indrazneasca sa utilizeze cuvintul MIRACOL , dar exact acesta este cuvintul folosit pentru a descrie L - Arginina , un aminoacid atit de benefic pentru starea generala de sanatate, incit mai este denumit si "molecula miracol ".
ARGI+ - Noul Produs FLP Lansat in 2010, este din 29 nov .2010 si in depozitele din Romania
ARGI + oferă 5 grame de L-arginina/portie, care ajuta vitaminele sa actioneze sinergic (impreuna cu efect amplificat) pentru a oferi corpului tau un impuls de energie necesara pt intreaga zi. L-Arginina este un aminoacid care joacă mai multe roluri importante in organism, contribuind la diviziunea celulara, la proteine de construcţii şi la dinamizarea producţiei de Oxid Nitric.(1 cutie =30 portii)
Oxidul nitric ajuta la dilatarea Endoteliului vaselor de sange, imbunatatind circulatia sanguina, sustine functiile tuturor organelor si le hraneste si ajuta la eliminarea deseurilor.
In cazul unor afectiuni severe ale ficatului, cum ar fi degenerarea masiva sau ciroza, consumul de Arginina poate avea un efect pozitiv asupra cursului bolii si poate ajuta la refacerea zonelor de tesut hepatic nedistruse ireversibil, precum si la imbunatatirea starii generale a pacientului.
Oxidul Nitric este cea mai cercetata molecula in domeniul medical, avand efecte benefice la nivelul tuturor organelor si functiilor lor!
Atentie! În cazul sarcinii , alăptării, sau ori de cîte ori există probleme de ordin medical se va consulta medicul înainte de utilizare !
In 1998 trei cercetatori au primit Premiul Nobel in Stiinte Medicale pt aceasta descoperire.
Amestecat cu apă de izvor , bautura preferata sau bauturile pe baza de Aloe Vera Gel (pentru un plus de eficienta), va va placea gustul noului ARGI +!
Sanatate la cel mai performant nivel!!!
Vizionati si filmuletul de prezentare de mai jos .
http://www.youtube.com/watch?v=JjpOP26JOJc&feature=email

Vine Mosul ...

Se apropie sarbatorile ....Se apropie vremea darurilor de suflet ...
Suntem cu totii foarte ocupati si parca in preajma sarbatorilor timpul devine si mai scurt ....
De aceea nu trebuie sa lasam totul pentru ultima clipa, cind luam ce mai gasim ...si poate nu e ceea ce ne-am fi dorit !
Anul acesta fa ceva mai deosebit pentru cei dragi:
OFERA SANATATE si FRUMUSETE !
Odata cu ele , vei aduce zimbetul pe buzele celor dragi
si bucuria in sufletele lor !
Cum ? e foarte simplu... mai jos sunt doar citeva idei, recomandari .
Daca iti plac, te poti inspira din ele sau da friu liber imaginatiei si creeaza-ti propriile combinatii.
Posibilitatile sint nenumarate !
Gentleman's Pride si Ever Shield Deo Stick - cadoul perfect pentru orice barbat .Detalii , vezi linkurile de mai jos: https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=GentlemansPride
Aroma Spa collection - un adevarat ritual de relaxare in confortul propriului camin. https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=AromaSpaCollection
Produsele se pot comanda si separat.
25th Edition for Men & 25th Edition for Women - Parfum pt. barbati / femei .Create special pentru Forever Living de doi dintre cei mai renumiţi parfumeuri francezi aceste esenţe deosebite oferă veritabila plăcere a unui subtil elixir.
Aloe Fleur de Jouvence -set de 6 produse pe baza de aloe vera pentru a întreţine sănătatea, frumuseţea şi tinereţea pielii
Produsele se pot comanda si separat.
Sonya Skin Care Kit- set de 5 produse.Compoziţia acestor minunate produse include Aloe vera, extracte din fructe, ceai alb şi factori intens hidratanţi, ce „vor da timpul înapoi”, redându-i chipului deplina frumuseţe https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=SonyaSkinCareKit
Produsele se pot comanda si separat.
Sonya Colour Collection- este una dintre puţinele linii de produse de machiaj pe bază Aloe vera din lume, ce asigură concomitent efect de îngrijire şi de make-up.
Alte cadouri... , nu mai putin importante :
Aloe blossom Herbal Tea - CEAI din muguri florali de aloe , este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată de scortisoara.
Bauturi nutritive pe baza de aloe vera- Ideale pentru oricare membru al familiei, binevenite pentru toti cei care au un stil de viata activ
Bright Toothgel - pasta de dinti .Formulă pe bază de Aloe ce menţine prospeţimea respiraţiei şi albeşte dantura fără a conţine agenţi abrazivi de înălbire.
Avocado Face&; Body Soap - sapun realizat din unt de avocado 100% pur, pentru orice tip de piele. Aroma citrice.
Aloe Heat Lotion - celebra"crema rosie" ... pt. îndepărtarea rapidă a durerii, masaje, raceli , bronsite.

Aloe Lips -cel mai performant produs existent pe piata pt. ingrijirea buzelor


vineri, 26 noiembrie 2010

Spune NU racelii si gripei !

Ce faci ca sa te aperi, sa previi ? In primul rind , citeva lucruri simple:
-spala-te pe miini frecvent
-cind stranuti  sau tusesti acopera-ti nasul si gura cu un servetel  de unica folosinta , apoi arunca-l !
-dormi bine , maninca sanatos, bea multa apa , adopta un stil de viata activ .Evita alcoolul si tutunul
-petrece cit mai mult timp in aer liber
-evita stresul
si ... ultimul dar nu cel mai putin imporant ...
CONSUMA SUPLIMENTE ALIMENTARE  PE BAZA DE PLANTE, care pot ajuta sistemul  tau natural de aparare in lupta cu raceala si gripa.
Studiile recente pun in lumina faptul ca vulnerabilitatea in fata gripei si altor boli sezoniere reprezinta deseori consecinta unui SISTEM IMUNITAR SLABIT.

Iata mai jos citiva ALIATI de nadejde pt. SISTEMUL TAU IMUNITAR :
-bauturile pe baza de gel stabilizat de aloe vera -ajuta la stimularea sistemului imunitar.Totodata contin acemanan, un excelent antiviral
-Echinaceea Supreme - contine polizaharide despre care s-a demonstrat  ca protejeaza organismul de atacurile virale.Bogata in polifenoli, echinaceea ajuta  la intarirea  sistemului natural de aparare si stimuleaza produceerea de anticorpi
-Forever Bee Propolis -contine 22 aminoacizi, complexul vitaminei B si este imbogatit cu laptisor de matca, fiind un stimulent imunitar natural.
-Absorbent C- vitamina C este un antioxidant natural care stimuleaza sistemul natural de aparare si diminueaza durata si intensitatea gripei.este inglobata in tarite de ovaz, permitind o eliberare lenta a vitaminei.
-Nature Min - complex de multiminerale care contin zinc, magneziu si cupru, recunoscute pentru actiunea lor benefica asupra sistemului imunitar.
-Forever KIDS - ofera atit adultilor cit si copiilor in virsta de peste 2 ani vitaminele, mineralele si fitonutrientii de care au nevoie .
-Nature 18 -amestec brevetat din 18 legume si fructe .
-Aloe FIRST - spray din gel aloe si 11 plante medicinale.Foarte util pentru dezinfectarea gitului si pt. nas infundat . Dezinfectant pentru rani , arsuri .
-Aloe Heat Lotion - crema termogena  cu gel aloe vera , pt. calmarea durerilor, masaj , bronsite, tuse .