Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

Forever Business Owner Independent (FBO)
ID: 400 000 133 044
George&Cornelia MIHAI
Email: cotmro@yahoo.com

joi, 27 octombrie 2011

Vezi bine ?...

Văzul este de nepreţuit… iar unii consideră că este de la sine înţeles să poţi vedea. Ne completăm permanent dieta cu suplimente nutritive care să ne aducă o stare de bine, dar avem tendinţa de a neglija sănătatea ochilor ca parte a sănătăţii noastre.
Ochii sănătoşi aparţin unui organism sănătos, în care ficatul filtrează bine toxinele, iar rinichii efectuează o bună eliminare a lor. Iată de ce purificarea organismului influenţează sănătatea ochilor şi contribuie la creşterea performanţelor vizuale.
FOREVER VISION ar trebui să nu lipsească din spectrul alimentar al omului modern.
Forever Vision este un supliment nutritiv ce conţine extract de afine negre, luteină, zeaxantină, antioxidanţi puternici şi alte substanţe nutritive. Afinele negre asigură o bună acuitate vizuală şi ameliorează circulaţia sanguină la nivelul ochilor. Luteina, un carotenoid ce se găseşte în numeroase legume şi fructe, contribuie la protejarea retinei. Zeaxantina şi astaxantina sunt doi carotenoizi importanţi pentru menţinerea sănătăţii maculei retiniene.
Doar 2 tablete de Forever Vision pe  zi te vor ajuta în menţinerea vederii timp îndelungat, prevenind degradarea structurilor atît de sensibile ale ochiului şi creierului .

Noi am comandat deja. Comandă şi tu !
Alte suplimente alimentare absolut necesare bunei funcţionări a creierului şi implicit a proceselor vederii :
Arctic Sea Omega3 -poate preveni uscăciunea ochilor.
Forever ARGI+
Forever Gingko Plus
Creaza-ti un CONT GRATUIT si comanda apoi cu  15% reducere, accesand linkul :
https://foreverliving.ro/recommend/index/register/400-000-133-044
pentru asistenta creare cont si plasare comanda, te rugam sa ne contactezi 0744 530.828

vineri, 14 octombrie 2011

A venit, a venit toamnaaaaa…..

Cine nu-şi mai aminteşte celebrul cîntec :

   A venit, a venit toamna,
   Acoperă-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac
   Sau mai bine...
...sau mai bine ... mai bine - zic eu - ar fi să-ţi acoperi inima cu ....o protecţie pentru sănătatea ei, adică să ai grijă de inima ta !

Nu de mult s-a sărbătorit la nivelul întregii planete Ziua Mondială a Inimii (26 sept.)
De sănătatea acestui organ cu o greutate de numai 250-300 grame depinde calitatea vieţii pe care o trăim .
Ştiţi ce anume afectează sănătatea inimii ?
Ştiţi cum putem preveni afecţiunile cardiace ?

Iată o veste bună : avem aliaţi de nădejde de partea noastră pentru a ne bucura de o viaţă cît mai lungă şi lipsită de probleme !

Acizii graşi esenţiali Omega 3 – dieta actuală este caracterizată de un aport insuficient a acestor acizi , fapt care conduce la boli cronice şi cancer.
Nu cumpăraţi orice supliment cu Omega 3, deoarece poate fi contaminat cu metale grele sau urme de solvenţi organici. Luaţi întotdeauna în calcul raportul calitate/preţ, avînd în vedere că produsele ieftine nu au cum să fie de calitate şi în loc să vă faceţi bine , vă faceţi mai mult rău. Calitatea este garantată numai de firmă.

Forever Arctic Sea Omega 3 – aveţi certitudinea că este un produs de calitate prin faptul că produsul este inodor. Firma care îl produce este lider mondial în domeniul suplimentelor, fiind înfiinţată în 1978.
Arctic Sea Omega 3 se poate asocia şi cu alte suplimente cu care acţionează sinergic.
Forever Garlic Thyme- supliment alimentar din extracte de usturoi şi cimbru, care conţin antioxidanţi puternici, sprijinind procesele metabolice de de transformare a grăsimilor în energie.Efectul este dublu : prin arderea grăsimilor , acestea nu se depun şi ne ajută la menţinerea unei siluete armonioase şi , pe de altă parte ne protejează împotriva maladiilor cardio şi cerebrovasculare. Şi nu e totul . Produsul contribuie şi la o bună digestie şi combate balonarea .

Încercaţi şi vă veţi convinge !

joi, 13 octombrie 2011

Pentru părinţii de şcolari ... si nu numai !

A început şcoala... În afara de un ghiozdan dotat cu toate cele, hainute si pantofi călduroase, te-ai gîndit şi la pregătirea organismului pentru a reintra în ritm după vacanţă şi pentru a-i asigura energia necesară ?
Iată cîteva sfaturi utile :
- întocmeşte-i un program zilnic pe ore (trezire,mic dejun , lecţii, joaca, culcare), astfel va învăţa să fie organizat.
-nu sări niciodată peste micul dejun ! Aloe Bits'n Peaches cu pulpa de aloe vera şi suc de piersici bine coapte îi oferă o doză de energie bogată în vitamine , aminoacizi şi minerale.
-la şcoală , în compania colegilor este tentat să consume alimente nesănătoase. Discută deschis şi oferă-i alternative.Fast Break Energy Bar- o gustare delicioasă pt. recreaţia mare.
-fructele şi legumele nu trebuie să lipsească din meniul  zinic. Pentru momentele în care nu poate avea uşor acces la ele, pune-i în ghizdan porţia de Forever Nature's 18  sau Forever Kids, multivitamine tablete masticabile  cu gust delicios.
-ai grijă să respecte orele de somn ! Sunt foarte importante .
-rezervă-i cel puţin o jumătate de oră pe zi pentru sport. Nu uita : un aport adecvat de calciu este important pt. o dezvoltare armonioasă . Încearcă Forever Calcium  cu vitamina D şi magneziu uşor de digerat şi absorbit eficient.
-înlocuieşte băuturile carbogazoase cu  un ceai delicios din muguri de aloe  Aloe Blossom Herbal Tea (nu conţine cofeină) îndulcit cu un strop de miere sănătoasă şi ecologică Forever Bee Honey.
-asigură-te că în meniul lui se găseşte o cantitate adecvată de vitamina C.Forever Absorbant C , un produs valoros  care nu conţine zahăr, conservanţi , amidon sau coloranţi artificiali.
-ai grijă de coloana lui şi cumpără-i un ghiozdan adecvat
-în calitate de părinte, insuflă-i ideea că acum îşi construieşte fundaţia solidă pe care îşi va clădi mai tîrziu o carieră de succes şi o viaţă armonioasă.
-fii atent la atitudinea care i-o transmiţi ! Fii pozitiv, opimist , senin , înţelegător şi încrezător în tine şi în copilul tău !

Cri, cri, cri , toamna gri ....

Dupa atita caldura, concedii, etc, a venit si vremea rece cu problemele ei ...In definitiv odata si odata trebuia sa vina, doar nu suntem in tarile calde!
Ce probleme ? Raceala, gripa , dureri de articulatii ... Va suna cunoscute ?

Daca ne inarmam din timp cu arsenalul potrivit, putem trece fara probleme ( sau sa le diminuam la maximum ) acest anotimp si sa intram in iarna cu un organism pregatit din toate punctele de vedere. Si  astfel  sezonul rece nu va ma  fi unul GRI ...

De ce sa stam in casa cu febra si si alaiul de manifestari de raceala , cind ne putem delecta la o plimbare afara sau sa ne vedem linistiti de activitatile zilnice si sa ne bucuram impreuna cu cei dragi ??

Ce produse folositi pentru imunitate si in caz de raceala ? Sunteti siguri sa sunt cele mai eficiente si fara efecte secundare ?

De 8 ani folosesc produse din gama Forever pentru aceste probleme si mi-au fost de folos , de aceea am ramas la ele si nu mai sunt tentata sa incerc altceva !

Va recomand si voua citeva :
Echinaceea Supreme- stimulent profilactic al sistemului imunitar la începutul sezonului rece, reduce simptomele şi durata răcelilor şi gripei.Formula f. concentrata din 3 specii de echinaceea.In caz ca v-a prins deja raceala , in 3 zile cu cite 6 tablete pe zi , ati trecut greul ... cu bine si fara efecte secundare !

-Nature's 18- vitamine din 18 legume si fructe

-Absorbent C- prevenirea virozelor.Forever a brevetat acest produs în care vitamina C este fixată pe un suport de tărâţe de ovăz, astfel asigurându-se menţinerea sa mult timp în tractul digestiv. Se simileaza 100% .

Aloe FIRST - Spray din gel de aloe vera si extracte din 11 plante medicinale şi propolis, cu proprietăţi curative deosebite .Proprietati antiinflamatoare, detumefiante, hemostatice, cicatrizante, epitelizante, antiseptice, antimicotice.Mai concret : pt. nas infundat ,dureri de git si inca multe altele .

-Bee Propolis -tablete antibiotic natural , cu spectru larg

-Aloe2Go, Aloe vera Gel , Berry Nectar , Freedom , Freedom2Go,Bits'n Peaches - bauturi cu continut de aloe vera peste 90%, pentru eliminarea toxinelor , cresterea imunitatii , regenerare

-Herbal Tea - ceai din muguri florali de aloe vera

-Active Ha - pentru refacerea si sanatatea articulatiilor

-Royal Jelly -stimulare sistem imunitar, probleme premenopauza, antistres natural

-Aloe Heat Lotion , Aloe MSM Gel - unguente pentru dureri reumatismale , articulare , entorse , etc .

-Kids -vitamine si fitonutrienti pt.stimularea sistemului imunitar