Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

Forever Business Owner Independent (FBO)
ID: 400 000 133 044
George&Cornelia MIHAI
Email: cotmro@yahoo.com

joi, 26 iulie 2018

De la INTERIOR la EXTERIOR

Folosesti pentru ingrijirea pielii DOAR produse de uz extern...si nu esti multumit de rezultat ? Trebuie sa acorzi atentie si la ceea ce se intampla in interiorul organismului. Cum? simplu ! 😊


Trusa INFINITE 😍este acum la dispozitia ta pentru ca tu sa arati mai bine si sa te simti mai bine ! Iata din ce e compusa : 
HYDRATING CLEANSER -demachiant profesional care hidrateaza pielea si in acelasi timp curata in profunzime particulele de murdarie si excesul de sebum.
FIRMING SERUM- ser cu efect anti aging, premiat cu argint pentru „Cel mai bun produs premium anti-aging din 2017”, in cadrul prestigioasei gale „Pure Beauty Awards” din Londra.
FIRMING COMPLEX- supliment alimentar cu colagen marin.Tinteste imbatranirea din interior spre exterior, joaca un rol crucial in mentinerea hidratarii pielii.
RESTORING CREME- crema cu 15 ingrediente benefice pentru piele. Contine agenti hidratanti si are o textura usoara ce #catifeleaza pielea si se absoarbe rapid, fara a lasa urme grase sau senzatia de ten incarcat.
Si...ca sa te bucuri din plin...poti avea trusa cu #reducere 15%❤ ,
E simplu! Fa-ti un cont #gratuit. 

Pentru asistenta comenzi si alte detalii , completeaza formularul din sectiunea CONTACT .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu