Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

Planta miracol

Cea mai buna specie de aloe pentru cele mai bune produse

Planta de aloe este sursa sanatatii noastre. Sursa produselor noastre extraordinare.

Aloe Barbadensis Miller. Este un nume lung, dar pe care merita sa-l retii.

Exista in jur de 400 de specii de aloe. Toate sunt suculente si cresc in regiuni aride. Fiecare specie are beneficiile ei, dar numai una este recunoscuta de mii de ani pentru beneficiile pe care le aduce organismului - Aloe Barbadensis Miller.

Referinte despre aceasta planta exista inca din anul 2200 I.H. de pe tablitele de lut ale civilizatiei sumeriene. Beneficiile cosmetice si terapeutice ale plantei erau cunoscute si de egipteni, chinezi, greci, romani, indieni si arabi. Asemenea acestor civilizatii, Forever Living cunoaste proprietatile calmante si hranitoare ale acestei plante.

Secretul strămoşilor cu privire la frumuseţe

Frumoasa regină a Egiptului, Cleopatra a fost o promotoare desăvârşită a plantei de aloe. Din vremea sa au rămas mărturii conform cărora regina îşi îngrijea toată suprafaţa pielii cu gel de Aloe vera şi chiar îşi scălda întregul trup în acesta. Iată unul dintre secretele frumuseţii sale legendare!

Aloe vera este o plantă deşertică, dar are proprietăţi formidabile de absorbţie şi retenţie a umezelii.
Conţine peste 200 de compuşi care îţi vor menţine atât pielea cât şi părul strălucitoare şi tinere:
Acidul salicilic, un exfoliant natural recomandat de dermatologi
   -12 vitamine, printre care antioxidantele vitamine A, C şi E
   -18 amino-acizi, inclusiv cei 8 esenţiali pe care organismul uman nu-i poate produce
    Enzime benefice
   -Numeroşi alţi ingredienţi nutritivi


De ce sa bei gel de Aloe vera?

Gelul de Aloe vera este o sursa excelenta de nutrienti. Bucura-te de o infuzie de 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine foarte importante pentru starea generala de sanatate. De fapt, Aloe vera este singura sursa vegetala de B12.
Bauturile noastre exclusiviste pe baza de Aloe vera sunt de fapt cocteiluri bogate in nutrienti vitali pentru organism care, cu fiecare portie, hranesc organismul, sprijina sistemul digestiv, amplifica nivelul de energie si iti furnizeaza nutrienti puri.

 
Aloe vera si pielea
Fiind unul dintre cele mai vechi si mai recunoscute remedii naturale, Aloe vera a fost mult timp laudata pentru toate proprietatile sale calmante, racoritoare si hranitoare. Aplicata direct pe piele ea calmeaza arsuri, linisteste si hidrateaza pielea sensibila si contribuie chiar la procesul natural de vindecare a pielii.

Folosim cea mai valoroasa specie de aloe in produsele noastre pentru sanatate si frumusete. Detinem toate plantatiile de aloe care stau la baza produselor noastre, deci putem garanta puritatea si calitatea produselor noastre.

Produsele Forever pe baza de Aloe vera au fost primele recunoscute si certificate de Consiliul Stiintific International pentru Aloe. Cauta aceasta sigla pe toate produsele pe baza de aloe !

Suntem exigenti cand vine vorba de calitate. De aceea tu primesti ce-i mai bun.
Cand vine vorba despre aloe, statutul nostru de lideri te asigura ca primesti un produs proaspat, de cea mai buna calitate. Modalitatea noastra de recoltare si procesele proprii de stabilizare pastreaza proprietatile plantei nealterate pentru ca tu sa te bucuri de beneficii maxime.

Forever Living Products detine plantatii de aloe in nordul Mexicului si sudul Texasului, in Rio Grande Valley. Dar sursa noastra principala de aloe este plantatia de peste 2000 de hectare din Republica Dominicana - cea mai mare din intreaga lume.
In loc sa apelam la pesticide pentru distrugerea buruienilor, folosim capre si oi, iar pentru a obtine culturi frumoase fara a compromite sanatatea plantelor sau a mediului avem grija sa folosim numai ingrasamant 100% natural
Fermierii angajati recolteaza plantele de aloe manual, tratandu-le cu foarte mare grija. Frunzele sunt procesate in numai cateva ore, astfel incat sa te bucuri de cel mai pur, mai proaspat si mai bogat gel de Aloe vera.