Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

De ce FOREVER ?

Toate visurile incep undeva


Rex Maughan -fondatorul companiei Forever Living Products, le-a propus rudelor si prietenilor apropiati o idee de afaceri foarte simpla: aceea de a le oferi cunoscutilor, intr-o maniera personala, produse consumabile pentru un stil de viata responsabil si sanatos. In locul investitiilor uriase in publicitatea traditionala, sumele astfel economisite le revin celor care sunt dispusi sa impartaseasca aceste produse cu familia si cu prietenii.
Rex are un suflet mare si iubeste oamenii cu adevarat - in special pe angajatii, distribuitorii si pe membrii comunitatii sale

Fondata in 1978cu putin mai mult decat visuri si munca sustinuta, Forever Living este acum o companie de miliarde de dolari, cu sediul in Scottsdale, Arizona, care produce si comercializeaza o vasta gama de produse pentru sanatate si frumusete.

Forever Living are  propriile plantatii de aloe, propriile facilitati de productie si ambalare, propriile depozite, eliminand nevoia de furnizori.
Este cel mai mare cultivator de aloe vera din lume !
Cel mai mare producator de produse pe baza de aloe vera si apicole ecologice !
Cel mai mare distribuitor al acestor produse !

Aceasta strategie inteleapta ii permite companiei sa controleze calitatea si costurile la fiecare pas - incepand cu materialele brute si terminand cu produsul finit de care se bucura atatia oameni. Astfel, Forever Living este la adapost de cresterile preturilor si crizele economice.

Forever Living este o companie stabila, care s-a bucurat constant de crestere si profitabilitate de-a lungul anilor.

Ce ne-a adus nouă FOREVER ?
Citiţi aici :

Care sunt visurile tale ?