Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

CARIERĂ
 De ce să te alături Echipei Forever ?
                Pentru a  trăi viaţa pe care ţi-o doreşti !!!
* Timp pentru tine si cei dragi
* Un buget mai generos
* Fonduri pentru educatia ta sau a copiilor
* Batranete lipsita de griji
* Un venit rezidual pe care il poti lasa mostenire
* O modalitate de a-i ajuta pe cei care isi doresc o viata mai implinita


'Una dintre cele mai răspândite maladii ale prezentului este cea a buzunarului gol. 

Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor şansa să câştige pe măsura propriei valori!''   Rex Maughan - fondator Forever Living Products 

O idee simplă.Eficienţă la maxim.

Forever Living este un alt fel de companie, creata special pentru a-i recompensa pe oamenii ca tine si a deschide portile viitorului visat, fără investitii riscante sau scenarii improbabile.

In Forever e simplu sa ai succes.Totul in Forever este gandit pentru a te ajuta.
Planul de afaceri este SIMPLU  şi EFICIENT. Trebuie doar sa impartasesti  cu ceilalti produsele Forever - inovatoare si exclusiviste- precum si oportunitatea de afaceri ca sa castigi un venit rezidual si stabilitate financiara pe viata.
Forever Living Products se bazeaza pe oameni ca tine pentru promovarea produselor.

Aceasta munca o poţi face oriunde  si oricât . Programul este flexibil .Se poate lucra si in timpul liber.
IN PLUS ! Ai ocazia sa colaborezi  cu o firma americana cu vechime de 37ani pe piata , lider mondial in domeniu !
Iata cateva indicii:

Ce este Multi-Level-Marketing (MLM)?


Ai laudat vreodata un film sau un produs unui prieten, pur si simplu pentru ca ti-a placut atat de mult, incat nu ai putut sa taci? Ei bine, ai facut reclama , fara sa vrei...! Acest tip de reclama este cel mai productiv, pentru ca se bazeaza direct pe satisfactia consumatorului. Practic facem publicitate in fiecare zi pentru diverse produsele care le cumparam de la supermarket  si de care sintem multumiti . Nu primim in schimb nici un  comision de la aceste magazine !
Iata o veste buna : poti primi bani daca recomanzi !
Asa se dezvolta afacerea de tip MLM: tu ii spui prietenului tau cel mai bun, ii place si el se inscrie (si consuma produsul recomandat sau mai multe). La randul lui, el spune altor 2 sau 3 prieteni foarte buni (din care, poate, doar unuia i se potriveste, ceilalti doi se mai gandesc). Si tot asa. In felul acesta, informatia ta a ajuns la 4-5 persoane. Diferenta  in sistemul MLM este ca   tu primesti bonus pentru ca aceste persoane s-au inscris si consuma produsele recomandate prin tine.

Este aceasta afacere o schemă piramidală?

Nu. Este o afacere simplă, legală, bazată pe sistemul Multi-Level-Marketing (MLM). Produsele si serviciile sunt livrate direct de catre producator la consumator, iar distribuitorii sunt platiti pentru reclama facuta producatorului. Se dezvolta o retea proprie pe baza de recomandare, dar, atata timp cat poti castiga mai mult decat cel dinaintea ta, nu poate fi o piramida.

De unde vin banii?

Poti obtine un  profit cumparand produse la pret de depozit pe care, apoi, le vinzi la pret de consumator . Sau poti obtine bonus din echipa pe care ti-o formezi. Deci banii nu vin numai din vanzarea produselor. Nu exista taxe suplimentare de aderare sau renuntare.
Forever Living products mai ofera si alte stimulente , pe care le poti obtine simultan ( excursii, programe masina , impartirea profitului , etc )


Este vorba de vanzare? Dar nu mi-a placut niciodata aceasta activitate !...

Fie ca recunoastem sau nu, orice activitate pe care o desfasuram implica o tranzactie: ne vindem cunostintele, experienta dobandita, bunurile pe care le facem singuri sau chiar timpul nostru. Consuma produsele si apoi vei putea sa vorbesti liber, despre ceea ce te pasioneaza. Fara sa fie nevoie sa te duci cu sacosa din usa in usa. Nici vorba ! Suntem platiti ca sa facem reclama, nu sa fim comis-voiajori.

Trebuie sa imi parasesc actualul serviciu ca sa incep aceasta activitate?

Nu. Doar 7-10 ore pe saptamana programate eficient sunt suficiente ca sa iti aduca un venit convingator. Poti sa iti stabilesti singur programul, ajutat, la inceput de persoana care ti-a prezentat aceasta afacere. Este un nou job si ai nevoie de o pregatire serioasa, pentru ca este o afacere serioasa.

Nu stiu nimic despre Aloe vera sau MLM. Cum pot dezvolta o astfel de afacere in aceste conditii?

Compania organizeaza GRATUIT seminarii si intalniri pentru dezvoltarea personala. De asemenea, poti cumpara carti, casete prin care sa cunosti persoane care au avut succes in aceasta afacere si sa inveti din experienta lor. Persoana care ti-a recomandat aceasta afacere (numita si sponsorul tau), precum si managerul retelei, iti este alaturi pe tot parcursul dezvoltarii tale.

Cat ma costa sa pot incepe o astfel de afacere?

Nu exista taxa de inscriere, doar mapa care contine materiale promotionale si informative costa 10 RON.
Suna ACUM pt. a-ti comanda mapa si a  te inscrie  :0744-530.828

Trebuie sa platesc mai tarziu?

Nu, nu sunt taxe ascunse. Tot ce aveti de platit este pretul produsului.

Sunt obligat sa cumpar de o anumita suma in fiecare luna?

Nu, poţi cumpara atunci cand ai nevoie de produse, prin inscriere nu esti obligat sa cumperi luna de luna.

Trebuie sa vand produsele daca le cumpar?

Nu, nu eşti obligat sa vinzi produsele. Le poţi achizitiona numai pentru a le folosi tu si familia.

Am voie sa vand produsele?

Da, poţi oricand sa le recomanzi si sa le vinzi, daca esti un consumator multumit. Poate unui prieten ii place un produs pe care il foloseşti. De ce sa nu i-l vinzi?  Sau poate e o idee pt. a-i face un cadou, din afacerea ta !

Daca as vrea sa incep o afacere vanzand aceste produse, cum as putea acest lucru?

Da, poti si esti binevenit sa faci acest lucru. Poti achizitiona produse la pret de depozit pe care apoi sa le vinzi la pret de consumator, avand un profit . Acesta poate fi inceputul unei foarte profitabile afaceri personale, dand astfel ocazia si prietenilor sau familiei sa foloseasca aceste produse si sa cunoasca beneficiile pe care le au.

Daca ma voi hotari mai tarziu sa abandonez aceasta activitate, ce obligatii am?

Noi speram ca nu te vei razgandi, dar daca se va intampla, vei putea cere sa fii scos din baza de date a Companiei. Simplu. Fara alte cheltuieli si obligatii.

Suna ACUM pt. a-ti comanda mapa si a te inscrie :0744-530.828
AI NUMAI DE CASTIGAT !

Alaturi de milioane de oameni asemeni tie, care cauta o sanatate mai buna si independenta financiara, Forever Living Products are succes tocmai pentru ca iti impartaseste valorile.

De aceea iti pune la dispozitie instrumentele de care ai nevoie pentru a prelua controlul si a trai viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.

VIITORUL TĂU ÎNCEPE AICI  !