Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

vineri, 27 februarie 2015

1 Martie ... Mărțișor ...Întotdeauna vom astepta cu nerăbdare primăvara.... Cine poate să reziste sentimentului de bucurie și de fericire de care ești animat 
atunci când participi la renașterea ei?

De Mărtișor si 8 Martie avem ocazia să arătăm femeilor (dar nu numai!)  din viața  și familia noastra că le  iubim , oferindu-le un cadou special.
Prietena, iubita , soția , mama, colegele, s-ar bucura să vadă că vă gândiți la ele  și la acest început de primăvară.

Ia să vedem...Ați vrea să le surprindeți cu ceva exclusiv și inedit anul acesta ???

Fiecare femeie, chiar dacă nu recunoaște public , își dorește să primească ceva special pentru ea - și numai pentru ea ! Cred că nu vă gândiți să îi faceți cadou ...o tigaie, un mixer sau un fier de călcat !!!

Iată aici câteva idei cu care veți merge la sigur :


Inspirate de calităţile plantei şi bogate în Aloe vera, noile şi inovatoarele produse de make-up flawless by SonyaTM , sunt alegerea perfectă pentru un machiaj intens, delicios, desăvârșit.

Las-o să fie fermecată de aromele proaspete şi ispititoare ale parfumului 25th Edition for Women Eau de Parfum. Creat special pentru Forever Living de doi dintre cei mai renumiţi parfumeuri francezi acest parfum deosebit oferă veritabila plăcere a unui subtil elixir. O combinaţie proaspătă şi delicată, un buchet floral alb, ce emană din petalele sale diafane căldură şi feminitate alături de esenţele calde, lemnoase. 
Comandă online aici :


Oferă-i un răsfăț pentru simțuri cu cele trei produse din setul Spa pentru aromaterapie: Relaxation Bath Salts, Relaxation Shower Gel şi Relaxation Massage Lotion. Folosite individual sau împreună, aceste produse vor aduce în confortul casei beneficiile unei experienţe spa aromaterapeutice.Sonya® Skin Care Collection este alcătuită din cinci produse destinate menţinerii sănătăţii şi înfrumuseţării tenului, în cinci paşi: curăţare, exfoliere, tonifiere, hrănire, hidratare. Acest ritual de înfrumuseţare în cinci paşi este un răsfăț pentru ten , care va primi luxul pe care îl merită!


Ar mai fi încă multe , multe idei ...produse pentru îngrijirea tenului , produse pentru îngrijirea corpului , etc. Depinde de imaginația  voastră și de persoana căreia oferiți cadoul.

Vă puteți inspira de pe site-ul de comenzi, iar dacă v-ați hotărât , puteți cu această ocazie să vă înregistrați ca și client și să beneficiați de 15 % reducere la comanda.

Află mai multe detalii despre produse și cum le poți cumpăra cu reducere 15%,  prin formularul de contact sau la tel. 0744 530 828


Fii original anul acesta și comandă ACUM  un cadou pe măsură !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu