Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

Forever Business Owner Independent (FBO)
ID: 400 000 133 044
George&Cornelia MIHAI
Email: cotmro@yahoo.com

vineri, 20 februarie 2015

IUBEȘTE-ȚI INIMA !


Luna februarie și-a câștigat renumele de luna iubirii - patru săptămani în care îndrăgostiții își celebreaza sentimentele. Tot acum, se dă startul unei lungi perioade de cadouri, surprize, emotii impartasite prin gesturi inedite. Pentru femei, pentru mame, intre prietene...

Ce ar fi ca în acest an să-ți iubești ...inima ? Ce ar fi să ai grijă de ea ?
Mai sunt câteva zile din februarie...nu începe primăvara  fără să iei o hotărâre pentru inima ta !

HRĂNEȘTE-O

Peştele, măslinele, fructele de pădure, fructele oleaginoase şi cerealele integrale nu trebuie să-ți lipsească din meniul săptămânal.
Dacă nu reușești să-ți organizezi meniul în așa fel încât să asiguri organismului tău toate elementele necesare , apelează la suplimente de calitate.
O  sugestie : FOREVER CARDIO HEALTH – un supliment ce se dizolvă în ALOE VERA GEL și acoperă necesarul de coenzima Q10, care reprezintă „hrană” pentru celulele organismului, furnizând substanţe antioxidante esenţiale pentru sănătatea inimii.

FĂ MIȘCARE  

Asigură-te că o menţii şi „în formă”, prin mişcare fizică susţinută. Pune de o parte câteva zeci de minute din programul tău, de 2-3 ori pe săptămână. Fă mişcare şi astfel oferă inimii antrenamentul de care are nevoie pentru o viaţă lungă şi sănătoasă.
Mişcarea fizică face „casă bună” cu Forever Ginkgo Plus, un supliment alimentar creat pe baza unei formule unice : Ginkgo biloba, Ganoderma, fructele de Schisandra şi remediul Fo-ti, o combinaţie cu rol esenţial în tonifierea şi susţinerea elasticităţii vaselor de sânge.



ALUNGĂ STRESUL ȘI OBOSEALA

Stresul și oboseala sunt factori de risc pentru sănătatea inimii. Hipertensiunea, infarctul sau alte boli cardiace sunt consecințele...
Există un supliment alimentar cu vitamina A, vitamina E și seleniu, care acționează ca o fortăreață , un aliat de nădejde în lupta cu radicalii liberiși implicit , un protector pentru inimă. Încearcă A-Beta-CarE !

Acum poți să începi primăvara fără griji !

Un cadou perfect atât pentru tine, dar și pentru cei pe care îi iubești.

Detalii pentru comenzi în secțiunea OFERTE  sau la CONTACT  !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu