Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

Forever Business Owner Independent (FBO)
ID: 400 000 133 044
George&Cornelia MIHAI
Email: cotmro@yahoo.com

joi, 13 octombrie 2011

Cri, cri, cri , toamna gri ....

Dupa atita caldura, concedii, etc, a venit si vremea rece cu problemele ei ...In definitiv odata si odata trebuia sa vina, doar nu suntem in tarile calde!
Ce probleme ? Raceala, gripa , dureri de articulatii ... Va suna cunoscute ?

Daca ne inarmam din timp cu arsenalul potrivit, putem trece fara probleme ( sau sa le diminuam la maximum ) acest anotimp si sa intram in iarna cu un organism pregatit din toate punctele de vedere. Si  astfel  sezonul rece nu va ma  fi unul GRI ...

De ce sa stam in casa cu febra si si alaiul de manifestari de raceala , cind ne putem delecta la o plimbare afara sau sa ne vedem linistiti de activitatile zilnice si sa ne bucuram impreuna cu cei dragi ??

Ce produse folositi pentru imunitate si in caz de raceala ? Sunteti siguri sa sunt cele mai eficiente si fara efecte secundare ?

De 8 ani folosesc produse din gama Forever pentru aceste probleme si mi-au fost de folos , de aceea am ramas la ele si nu mai sunt tentata sa incerc altceva !

Va recomand si voua citeva :
Echinaceea Supreme- stimulent profilactic al sistemului imunitar la începutul sezonului rece, reduce simptomele şi durata răcelilor şi gripei.Formula f. concentrata din 3 specii de echinaceea.In caz ca v-a prins deja raceala , in 3 zile cu cite 6 tablete pe zi , ati trecut greul ... cu bine si fara efecte secundare !

-Nature's 18- vitamine din 18 legume si fructe

-Absorbent C- prevenirea virozelor.Forever a brevetat acest produs în care vitamina C este fixată pe un suport de tărâţe de ovăz, astfel asigurându-se menţinerea sa mult timp în tractul digestiv. Se simileaza 100% .

Aloe FIRST - Spray din gel de aloe vera si extracte din 11 plante medicinale şi propolis, cu proprietăţi curative deosebite .Proprietati antiinflamatoare, detumefiante, hemostatice, cicatrizante, epitelizante, antiseptice, antimicotice.Mai concret : pt. nas infundat ,dureri de git si inca multe altele .

-Bee Propolis -tablete antibiotic natural , cu spectru larg

-Aloe2Go, Aloe vera Gel , Berry Nectar , Freedom , Freedom2Go,Bits'n Peaches - bauturi cu continut de aloe vera peste 90%, pentru eliminarea toxinelor , cresterea imunitatii , regenerare

-Herbal Tea - ceai din muguri florali de aloe vera

-Active Ha - pentru refacerea si sanatatea articulatiilor

-Royal Jelly -stimulare sistem imunitar, probleme premenopauza, antistres natural

-Aloe Heat Lotion , Aloe MSM Gel - unguente pentru dureri reumatismale , articulare , entorse , etc .

-Kids -vitamine si fitonutrienti pt.stimularea sistemului imunitar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu