Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

Forever Business Owner Independent (FBO)
ID: 400 000 133 044
George&Cornelia MIHAI
Email: cotmro@yahoo.com

joi, 13 octombrie 2011

Pentru părinţii de şcolari ... si nu numai !

A început şcoala... În afara de un ghiozdan dotat cu toate cele, hainute si pantofi călduroase, te-ai gîndit şi la pregătirea organismului pentru a reintra în ritm după vacanţă şi pentru a-i asigura energia necesară ?
Iată cîteva sfaturi utile :
- întocmeşte-i un program zilnic pe ore (trezire,mic dejun , lecţii, joaca, culcare), astfel va învăţa să fie organizat.
-nu sări niciodată peste micul dejun ! Aloe Bits'n Peaches cu pulpa de aloe vera şi suc de piersici bine coapte îi oferă o doză de energie bogată în vitamine , aminoacizi şi minerale.
-la şcoală , în compania colegilor este tentat să consume alimente nesănătoase. Discută deschis şi oferă-i alternative.Fast Break Energy Bar- o gustare delicioasă pt. recreaţia mare.
-fructele şi legumele nu trebuie să lipsească din meniul  zinic. Pentru momentele în care nu poate avea uşor acces la ele, pune-i în ghizdan porţia de Forever Nature's 18  sau Forever Kids, multivitamine tablete masticabile  cu gust delicios.
-ai grijă să respecte orele de somn ! Sunt foarte importante .
-rezervă-i cel puţin o jumătate de oră pe zi pentru sport. Nu uita : un aport adecvat de calciu este important pt. o dezvoltare armonioasă . Încearcă Forever Calcium  cu vitamina D şi magneziu uşor de digerat şi absorbit eficient.
-înlocuieşte băuturile carbogazoase cu  un ceai delicios din muguri de aloe  Aloe Blossom Herbal Tea (nu conţine cofeină) îndulcit cu un strop de miere sănătoasă şi ecologică Forever Bee Honey.
-asigură-te că în meniul lui se găseşte o cantitate adecvată de vitamina C.Forever Absorbant C , un produs valoros  care nu conţine zahăr, conservanţi , amidon sau coloranţi artificiali.
-ai grijă de coloana lui şi cumpără-i un ghiozdan adecvat
-în calitate de părinte, insuflă-i ideea că acum îşi construieşte fundaţia solidă pe care îşi va clădi mai tîrziu o carieră de succes şi o viaţă armonioasă.
-fii atent la atitudinea care i-o transmiţi ! Fii pozitiv, opimist , senin , înţelegător şi încrezător în tine şi în copilul tău !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu