Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

Forever Business Owner Independent (FBO)
ID: 400 000 133 044
George&Cornelia MIHAI
Email: cotmro@yahoo.com

luni, 2 august 2010

BAUTURI PE BAZA DE ALOE VERA

Bucurati-va de binefacerile oferite de Aloe Vera in cele 4 variante de gel proaspat, stabilizat :
Aloe Vera Gel, Berry Nectar , Bits N'Peaches, Freedom.
Ingredientul principal al acestor produse este reprezentat de gelul proaspat din frunza de Aloe Vera, ce constituie un supliment inegalabil al unei diete sanatoase.
Consumati zilnic una din aceste bauturi nutritive pentru a imbunatati digestia si absorbtia substantelor nutritive , pt. a spori cantitatile de vitamine, minerale si aminoacizi prezente in dieta dvs. si pt. a va bucura de un stil de viata sanatos !

-Aloe Vera gel- puterea gelului de aloe, exact asa cum se regaseste in planta . Mai multe in sectiunea CITITI DESPRE ...:"aloe vera gel "
-Berry Nectar -toate actiunile binefacatoare ale gelului de Aloe Vera si gustul dulce-acrisor al merisorului.
-Bits N-Peaches -gustul placut al sucului de piersici imbogatit cu fragmente din pulpa de Aloe Vera
-Freedom -Gelul de aloe vera este combinat cu gustul placut de portocale si substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.
-Blossom Herbal Tea- reconfortant, fara calorii sau cofeina, acest ceai combina calitatile bobocilor florali de aloe cu aroma unica a unei selectii de plante medicinale si condimente .Gust de scortisoara.
-Pomesteen Power- bautura cu puternic efect antioxidant, realizata dintr-un amestec brevetat din sucuri si extracte din fructe exotice .
-Aloe2Go -bucurati-va zilnic de proprietatile detoxifiante si antioxidante ale Aloe Vera Gel si Pomesteen Power, intr-un singur produs usor de folosit ( la pliculete)
-Fredom2Go- toate binefacerile pe care le ofera Forever Freedom cu gust exostic de rodie , intr-un ambalaj comod si usor de trasportat ( la pliculete)

Mai multe detalii , in MANUALUL DE PRODUSE >>>>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu