Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

Forever Business Owner Independent (FBO)
ID: 400 000 133 044
George&Cornelia MIHAI
Email: cotmro@yahoo.com

marți, 3 august 2010

SANATATE LA...PACHET !

Pachetul CLEAN 9
Primul pas catre un organism sanatos este controlul asupra substantelor chimice nocive pe care le ingeram odata cu alimentele consumate.
CLEAN 9 va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a contribui la curatirea -detoxifierea organismului si la redobindirea starii de sanatate.


Pachetul NUTRI LEAN
Programul Nutri Lean a fost creat pt. a te ajuta sa intelegi corect urmatoarele lucruri: cum sa-ti traiesti viata, ferindu-te de diete hazardate, de alimente nesanatoase si de conceptii eronate despre nutritie si fitness.
Dupa cura cu Clean 9, Nutri Lean va va indruma a cum sa va mentineti greutatea si sa efectuati exercitii fizice tot restul vietii.
Acest program presupune o schimbare a stilului de viata si va va arata modalitatea de a obtine un echilibru in starea dvs. de sanatate.
Pachetul de produse TOUCH of FOREVER -promotional!
Ce poate fi mai placut decit sa ai la indemina produsele favorite de la Forever intr-un ambalaj practic ?
TOUCH of FOREVER este modalitatea ideala de a prezenta produsele familiei, prietenilor, cunostintelor, si de a face o economie considerabila fata de cumpararea lor separata.(economisesti pina la 136 Euro !)
Contine 32 produse de uz general.
Mini Touch of Forever- NUTRITIE -promotional !
O cutie pt. o alegere usoara.Contine toate produsele necesare in cazul in care preocuparile pt.nutritie sint prioritare :
Aloe vera gel, Berry Nectar , Lite, Polen , Propolis, Royal Jelly,Arctic Sea Omega 3, Kids, Fields of greens, Absorbant C, Abeta carE
Benefieciezi de reducere fata de achizitionarea separata a produselor !
Mini Touch of Forever -Ingrijire personala -promotional !
Cumpara pachetul cu produse de ingrijire personala si vei beneficia de o reducere fata de pretul cu care le-ai cumpara separat.
Pachetul include : gel dus, pasta dinti, deo solid, after shave, sampon , balsam par, fixativ, First, sapun lichid, crema plaja factor 30, hidratant pt. buze, crema gomaj, crema pt. dureri, crema cu propolis, crema gel cu aloe, crema hidratanta, crema pt. fata si corp, aloe vera gel.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu