Provocare

Dacă ai probleme cu sănătatea FIZICĂ sau cea a BUZUNARULUI,
...dacă vrei să realizezi ceva mai mult în viaţă decât ai făcut-o până acum şi nu ştii CUM...
ai ajuns în locul potrivit !

TE AJUTĂM SĂ IEI O DECIZIE INFORMATĂ !

Forever Business Owner Independent (FBO)
ID: 400 000 133 044
George&Cornelia MIHAI
Email: cotmro@yahoo.com

luni, 2 august 2010

NUTRITIE

Sanatatea depinde de o alimentatie adecvata.Datorita tehnologiilor din agricultura moderna, ce saracesc solul de substantele minerale naturale, nu mai putem avea certitudinea ca alimentele pe care le consumam pot asigura organismului toate vitaminele si mineralele esentiale de care acesta are nevoie.Tot mai multe persoane includ in alimentatie suplimentele nutritive, ca mijloc de a-si asigura necesarul de nutrienti vitali pentru o "sanatate de fier".
Forever Living Products ofera cele mai bune suplimente nutritive obtinute din ingrediente de o calitate exceptionala, atent selectionate, realizate prin tehnologii ultramoderne.Fiecare din produsele Forever pastreaza neschimbate calitatile naturale ale ingredientelor sale , oferind sanatate si certitudinea unei alimentatii echilibrate .
-Essentials - necesarul zilnic de suplimente , intr-un pachet la indemina
-ABeta CarE -un antioxidant puternic, benefic pentru piele si sistemul circulator
-Absorbant C- ajuta la mentinerea integritatii tesutului conjuctiv, a pielii si articulatiilor, fiind benefic si pentru sistemul respirator.
-Active Probiotic- contribuie la mentinerea unui sistem digestiv sanatos, imbunatatind absorbtia substantelor nutritive si stimulind functia imunitara .
-Arctic Sea Omega - o combinatie de acizi grasi Omega 3 si Omega 9, ce favorizeaza circulatia sanguina si contribuie la mentinerea unui nivel normal de colesterol si trigliceride in singe.
-Calcium - o modalitate usoara si eficienta de a asigura organismului calciul necesar pt. un sistem osos sanatos.
-Echinacea Supreme -contribuie la mentinerea sanatatii si sprijina functia sistemului imunitar.
-Fields of Greens- veti obtine vitaminele, mineralele, proteinele, aminoacizii, enzimele, antioxidantii si clorofila de care aveti nevoie din aceasta sursa excelenta de "hrana verde"
-Garlic Thyme- protejati-va organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi cu aceste capsule gelatinoase inodore.
-Gin Chia -antioxidant puternic ce contribuie la cresterea vitalitatii si a rezistentei, favorizind circulatia.
-Gingko Plus- un remarcabil "tonic al creierului", ce creste aportul de singe in creier , confera energie si sprijina buna functionare a sistemului circulator.
-Kids- ofera atit adultilor cit si copiilor in virsta de peste 2 ani vitaminele, mineralele si fitonutrientii de care au nevoie.
-Lycium Plus- antioxidant puternic si sursa valoroasa de nutrienti vegetali benefici vazului si pielii.
-Multi Maca- leegendara Maca peruviana , poate favoriza libidoul, vitalitatea si energia
-Nature Min -contine majoritatea mineralelor care se gasesc in organismul uman, inclusiv calciu, fosfor si magneziu , in cantitati echilibrate.
-Vision- contribuie la mentinerea sanatatii ochilor datorita continutului bogat de luteina si zeaxantina.
-Active HA- prin substantele lubrifiante pe care le contine, contribuie la mentinerea unor articulatii sanatoase si la hidratarea optima a pielii.
-Pro 6- combinatie de 6 vitamine, minerale si extracte vegetale destinate sanatatii prostatei.S-a dovedit utila barbatilor peste 40 ani.
-Natures 18 -amestec brevetat din 18 legume si fructe
-FIZZ- tablete energizante efervescent , gust de mango
-Cardiohealth- cu coenzima Q10,special realizat pentru a se dizolva in paharul tau cu aloe vera gel si a furniza 3 nutrienti importanti pt. mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular.
Mai multe detalii in Manualul de Produse !
Produsele Forever nu sint medicamente, deoarece nu au fost concepute pt. a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni.pt. orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medicul de familie.Produsele Forever se incadreaza in categoria suplimentelor nutritive si a cosmeticelor, fiind destinate intretinerii starii generale a organismului sau a infrumusetarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu